Ontving u onlangs een afrekeningsfactuur en was het een koude douche? Overschreed u het budget dat u vooropstelde? Hebt u enkele energieverslinders in huis? Maar waar zijn al deze kWhs naartoe?

Mega wilt u helpen om deze onaangename verrassing te voorkomen. In dit artikel helpen wij u om de energieverslinders te kunnen opsporen en enkele oplossingen voor te stellen om uw verbruik te verminderen.

Een “stroomlek” is niet altijd makkelijk te identificeren. Soms merken we niet eens dat er een stroomlek is bij ons thuis… Tot het moment dat u de afrekeningsfactuur krijgt! Hoe moet u de oorzaak van het stroomverlies vinden? Hier zijn onze tips.

Vind de energieverslinders
Een stroomlek is vaak de oorzaak van een verhoogd verbruik. Dit laatste kan bijvoorbeeld ontstaan bij de meest verbruikende huishoudapparaten. Om dit te verminderen, moet u deze energieverslinders precies kunnen aanduiden en een oplossing kunnen vinden om ze beter te kunnen gebruiken.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *